Bablevest hogyan kell elkészíteni úgy, hogy valóban sokat lehessen tőle szellenteni?
Figyelt kérdés
Talán nem kellene a babot beáztatni egy éjszakára? eddig mindíg úgy készitettem,és egyáltalán nem szellentek tőle, pedig két nagy tányérral becsókoltam!márc. 7. 19:45
1/9 anonim válasza:
Szereted a bél szagot? Tegyél bele köményt, 24/48-at fingasz tőle.
2/9 anonim válasza:
Jó sok babot tegyél bele és ne áztasd be főzés előtt!!!:)
3/9 anonim válasza:
becsöngetsz azt nagyon szívesen arconfingalak bármikor
6/9 anonim válasza:
Amennyiben a bab nem jöttbe egyél csicsókát a tetőt ledurrantod a házról.
7/9 anonim válasza:
Óriásbabból kell és főzzél bele káposztát is! Másnapra olyan irtózatos, keserű, zápos süvítéseket fogsz produkálni, hogy könnyezve megfulladnak melletted. A lényeg, hogy egy napig rothadjon benned a pú, és az előző nap edd ezeket, ha másnapra akarod időzíteni a fújtós eresztést. Az óriásbab lényeges, mert megrothad benned, a káposzta pedig a hajtásért felelős. Ajtót, ablakot zárd be, nehogy elmeneküljenek a fingatlanból. Keresztbe süvítsd vele a szobát! Ne kíméld őket! Irgalmatlanul penetráns bűzfingban lesz részük.
8/9 anonim válasza:
Egy a lényeg rakd fel az áztató vízben és ne öntsd lem
Mindegy mit raksz hozzá a bab szeles.
9/9 anonim válasza:
ne áztasd be és egyél mellé K-betűs zöldségeket (karfiol, karalábé, kelkáposzta elég), tuti 2 napig durrogni fogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!