Lefagyasztott kenyér valóban olyan lesz kiolvasztás után, mintha friss lenne?
Figyelt kérdés
Csak simán ki kell olvasztani, vagy sütőbe kell tenni?2021. márc. 27. 22:54
1/36 anonim válasza:
IGEN. De szobahőmérsékleten kell, hogy kiolvadjon. Még véletlenül se mikrózd!
Régóta magam sütöm a kenyeret, felszeletelem, mindig annyit veszek elő amennyire szükségem van. Tökéletesen működik.
2/36 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Köszönöm a választ.
2021. márc. 27. 23:00
4/36 anonim válasza:
Lehet mikrózni is, csak ki kell tapasztalni, melyik kenyeret mennyi ideig, és csak a legalacsonyabb fokozaton. Inkább kevesebbet, semmiképp sem szabad tulmikrozni. De ha csak szobahomersekleten olvasztód ki, az is jó.
5/36 anonim válasza:
Állandóan a fagyóból eszem a kenyeret, mikróban olvasztom ki ha sietek, de anélkül is jó lesz kb. 15-20 perc alatt. Szeleteltre gondolok, természetesen. És tényleg jó lesz.
7/36 anonim válasza:
Nem.
Az egy lefagyasztás után felengedett kenyér lesz.
8/36 anonim válasza:
#7: Szövegértés? Nem az volt a kérdés, hogy friss lesz-e, hanem hogy olyan lesz-e, mintha friss lenne? Olyan.
9/36 anonim válasza:
Kizárólag szeletelve, nejlon zacskóba téve rakom be a fagyasztóba a kenyeret az 1.hullám óta. Kiveszek pár szeletet, szobahőmérsékleten kb 10-15 perc alatt kiolvad, és pont olyan, mint mielőtt lefagyasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!