Lefagyasztott kenyér valóban olyan lesz kiolvasztás után, mintha friss lenne?
Figyelt kérdés
Csak simán ki kell olvasztani, vagy sütőbe kell tenni?2021. márc. 27. 22:54
31/36 anonim válasza:
“ #24, jól sejtem, hogy soha nem fagyasztottál le kenyeret? Én szelelelve fagyasztom, szobahőmérsékleten 15 perc alatt kienged, és pontosan olyan az íze, állaga, mint amikor bezacskóztam. ”
Nem is ertem, miert erolkodunk.. mindenki tarolja ugy a kenyeret, ahogy szeretne.
Akinek van esze, az ugyis fagyasztani fogja, majd kiolvadas utan, FRISS kenyeret kap kezhez, aki meg “meg van rola gyozodve, hogy nem olyan”, az egye a jo kis csontszaraz kenyeret 🤣
32/36 anonim válasza:
Nem kap friss kenyeret. Az egy fagyasztott-kiengedett kenyér lesz. A hús se friss kiengedés után, más se. Megváltozik.
33/36 anonim válasza:
29, senki nem beszélt száraz kenyérről. De a friss kenyér max 3-4 órás, vagy még ennél is kevesebb, mert bizony 1-2 óra után már sem a héja nem olyan, sem a belseje. Úgyhogy ha te egy néhány órás kenyeret fagyaszta, kiengedve frisset kapsz, hát szabadalmaztasd.
34/36 anonim válasza:
#32, általánosságban elmondható, hogy minél alacsonyabb a vírtartalma valaminek, annál kevésbé roncsolja a fagyasztás.
35/36 anonim válasza:
szerintem csak ha a fagyasztóban nem éri nedvesség. a vizes kenyér nagyon rossz szerintem
36/36 anonim válasza:
#35, igazad van, ezért lehetőleg nejlon zacskóban kell lefagyasztani a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!