Csirkemellet lehet-e kiolvasztás után, újra lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Kiolvasztottam a csirkemellet, 1.3 kilós. Az egészet megcsináltam mézes mustáros csirkemellnek, de a csirkemellből én csak 300 grammot csinálnék meg, és a többit visszatenném a fagyasztóba.2016. aug. 11. 20:28
1/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha közben megsütötted/megfözted, nyersen nem.
2/6 anonim válasza:
Nem egyértelmü, amit az elöbb írtam, ha megfözted, a mraekot fagyaszthatod.
5/6 anonim válasza:
Persze, meg fog fagyni masodszor is. de ha sokaig allt kint, nagyobb az esely ra, hogy megromlott. Jo par orat tolt olvadt allapotban a szele, mikozben olvasztod, es az ujrafagyas sem ket perc. Ez ido alatt szaporodhatnak korokozok. Azt javaslom, nagyon gyorsan dolgozz. Gyorsan olvaszd ki, pl. zacskoban meleg vizben. Szedd ki, ami kell, a tobbit adagonkent fagyaszd vissza. Akkor szerintem nem lesz baj. Fel ora alatt kilvad, es egy 30 dekas adag gyorsabban visszafagy, mint egy kilos.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megsütöttem mind, jó lesz holnapra is meg vittem át a szomszédnak.
2016. aug. 12. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!