Bepácolt bélszínt szabad e lefagyasztani?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 21:22
1/3 anonim válasza:
Szabad csak nem érdemes, mert tönkremennek a pác ízei, és ha lassan lesz vissza kiengedve akkor a hús is érdekes mellékízeket kaphat.
Esetleg ha ledarálod és később fasírtnak vagy hamburgernek..
De bélszínből elég luxus lesz iylesmit csinálni, mondjuk még mindig jobb mintha kidobnád!
2/3 anonim válasza:
Le lehet, de valóban nem lesz olyan, mint frissiben.
Ha majd kiolvasztod, hagyj neki bőven időt magától kiengedni, semmiféle gyorsítási trükköt ne vess be.
Az biztos, hogy fasírtnak, hamburgernek nem csinálnám meg, inkább legyen egy fokkal gyengébb, mint a friss, de akkor is bélszín marad a javából.
3/3 anonim válasza:
A kiolvasztáskor pedig semmi mellékízt nem fog kapni... ez tuti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!