Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Padlizsánt hogy lehet lefagyas...

Padlizsánt hogy lehet lefagyasztani?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata padlizsán lefagyasztásával?

Hogy jobb az eredmény, nyersen, vagy elösütve?

Salátákhoz, lecsófélékhet, muszakához, tölteni, tekercsnek használnám utána.


Elöre köszönöm a válaszokat.


2012. júl. 6. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nyersen tenném el, úgy a biztos. Ha a boltokban úgy eláll akkor csak jó technika :)
2012. júl. 6. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes lefagyasztani, mert a jégkristályok szétnyomják a szerkezetét. Ha kiengednéd, maximum lecsóhoz lehetne belőle tenni. Inkább csinálj padlizsánkrémet belőle, az sokáig eláll, ha öntesz egy kis olajat a tetejére.
2012. júl. 6. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmire sem jó lefagyasztva, kivéve valóban felkozkázva lecsós alapba tenni, de másra nem.
2012. júl. 6. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért az elsőtől megkérdezném, láttál valaha , valahol fagyasztott padlizsánt??

A padlizsán nem tökféle, de tököt is csak gyalulva, főzeléknek fagyasztanak ipari méretekben.

2012. júl. 6. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha elöre kicsit átsütöm, akkor sem lesz jó?
2012. júl. 6. 19:26
 6/7 kalifaszi guszti ***** válasza:
nem lesz jó. ha mindenképpen el akarod tenni akkor olivaolajban, blansírozás után..
2012. júl. 18. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt kipróbálom.
2012. júl. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!