Padlizsánt hogy lehet lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata padlizsán lefagyasztásával?
Hogy jobb az eredmény, nyersen, vagy elösütve?
Salátákhoz, lecsófélékhet, muszakához, tölteni, tekercsnek használnám utána.
Elöre köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 6. 15:53
1/7 anonim válasza:
Én nyersen tenném el, úgy a biztos. Ha a boltokban úgy eláll akkor csak jó technika :)
2/7 anonim válasza:
Nem érdemes lefagyasztani, mert a jégkristályok szétnyomják a szerkezetét. Ha kiengednéd, maximum lecsóhoz lehetne belőle tenni. Inkább csinálj padlizsánkrémet belőle, az sokáig eláll, ha öntesz egy kis olajat a tetejére.
3/7 anonim válasza:
Semmire sem jó lefagyasztva, kivéve valóban felkozkázva lecsós alapba tenni, de másra nem.
4/7 anonim válasza:
Azért az elsőtől megkérdezném, láttál valaha , valahol fagyasztott padlizsánt??
A padlizsán nem tökféle, de tököt is csak gyalulva, főzeléknek fagyasztanak ipari méretekben.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha elöre kicsit átsütöm, akkor sem lesz jó?
2012. júl. 6. 19:26
6/7 kalifaszi guszti válasza:
nem lesz jó. ha mindenképpen el akarod tenni akkor olivaolajban, blansírozás után..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt kipróbálom.
2012. júl. 19. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!