1-2 hétre előre meg akarok főzni és lefagyasztani, hogy csak mikrózni kelljen. Milyen ételeket érdemes készíteni, amiknek nem lesz fura állaga vagy íze kiolvasztást követően? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 11:14
1/3 anonim válasza:
Töltött káposzta
Főzelékek
Panírozott húst is tudsz fagyasztani, aztán csak sütni kell.
Pörkölt
2/3 anonim válasza:
Babgulyás, ha levest is szeretnél,
Sima gulyás is jó.
3/3 anonim válasza:
Most épp borsos tokány, paradicsomos káposzta kolbásszal meg pörkölt van a fagyóban. Utóbbi a jolly joker, sok mindenre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!