Nagyjából mennyi ideig szoktátok főzni a marhahúst?
Figyelt kérdés
Ha most sütésről nincs szó, hanem kizárólag főtt nyers marhahúsról van szó. Olyan 15-20 percig szoktam, de még elég rágós marad utána, muszáj ilyen kisebb kockákra vagdosnom. Illetve a főzővízbe raktok-e valamit, használtok-e valamilyen fűszerezést?2023. nov. 26. 19:23
11/22 anonim válasza:
Mekkora darab húst teszel oda, mennyi vízben, kuktafazekad van? A marhának jól áll a majoranna és a bors is a só mellé.
12/22 anonim válasza:
Máskor steak-et akart belöle csinálni
13/22 A kérdező kommentje:
Ilyen 2-3 centis kockadarabokra van felaprítva. Bővízben, tehát teljesen sokkal több a víz térfogatilag, mint amennyi hús van benne.
2023. nov. 26. 21:54
14/22 anonim válasza:
11 vagyok, pirítsd körbe és süsd inkább sütőben lefedve, hogy teszel alá vizet. Így is kell neki több idő, mint az eddigiek. Megértem, hogy nem szívesen szöszölsz, de ez sajnos nem gyorskaja. Sok sikert!
15/22 anonim válasza:
Daráld le és akkor nagyon sokféleképp meg lehet csinálni, hamarabb is megfő.
16/22 anonim válasza:
15-20 perc marhahúsnak??? Ezt komolyan gondoltad?
19/22 anonim válasza:
2 és fél, 3, 4 óra, marhahús, és marhahús között is van különbség, ami a főzési időben is okozhat ilyen eltérést.
Olyan receptet nem ismerek, ahol a marhahúst vízben, fűszerek nélkül érdemes lenne főzni.
Mi készült abból pontosan?
A marhahúsleves sem egy gyorsforralós művelet, és ott vannak fűszerek, stb.
A pörkölt nevében is benne van az étel jellege.
Annak meg mi az értelme, ha azért főzöd, hogy a főzővízzel kiöntöd utána a húsból kifőtt ásványi anyagokat?
Abálásról lehet még szó, de az nem klasszikus főzés, nem is a hús megpuhítás a célja, és ott is használnak fűszereket.
20/22 anonim válasza:
Csak és kizárólag lassúfőzőben szoktam marhahúst készíteni, abban 10 óra alacsony fokozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!