Nagyjából mennyi ideig szoktátok főzni a marhahúst?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
"15-20 percig szoktam, de még elég rágós marad utána"
A marhahús még 3 óra után is képes enyhén rágós maradni, úgyhogy 15 perccel nem tudom, mi volt az elképzelés. Egy jó minőségű marhaús 3-4 óra főzést simán igényel.
"használtok-e valamilyen fűszerezést?"
Nyilván.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Marhahúst simán vízben főzni??
Ez milyen hülyeség?
Amúgy meg alapvető információk hiányoznak a kérdésből.
Milyen része a marhának, milyen korú marha?
Nagyon nem mindegy, hogy lábszár vagy pl hátszín.
Növendék marha, vagy valami matuzsálem korú tejelő tehén.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
"Marhahúst simán vízben főzni?? Ez milyen hülyeség"
Miért? Nem ettél még például marhahúslevest? Ott szerinted miben főzik a marhát?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
6: Marhahúslevesnél nem merül fel a “használtok-e valamilyen fűszerezést” kérdés.
Itt sima vízben főtt marhahúsról van szó.
A főzővízbe milyen fűszereket. Személy szerint én a són kívül szoktam kurkumát is rakni bele. Azt leszámítva, hogy narancssárgás színt kap a hús, ad neki plusz ízt is ha kurkumás vízbe fő bele.
Aprított lábszárról illetve szívről van szó nagyrészt, mivel ezek legolcsóbbak, én meg csóró vagyok. 20-30 percnél azért nem szoktam tovább főzni, mert nem szeretek túl sokáig csinálni egy ételt. Kb ennyi a rizs főzési ideje is és ezeket általában egyidőben szoktam megcsinálni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A lábszár a marhának a legtöbb főzést igénylő része.
Miért nem pörköltet csinálsz belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!