Miért pucolják meg a barackot befőzésnél?
Figyelt kérdés
Én szeretem a héját. Miért írják befőtt recepteknél, hogy meg kell pucolni a barackot? Higiéniai oka van? Vagy csak ízlés kérdése? Esetleg az eltarthatóságot befolyásolja?2023. aug. 31. 15:30
1/12 anonim válasza:
Ízlés kérdése, semmi mást nem befolyásol (minimálisan konnyebben megy bele a tartositos lé ha meg van pucolva de nem annyira számít, mert idovel ugyis mindenhova eler)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is úgy gondoltam, hogy pucolás nélkül is mehet. Tartósítószert eleve nem teszek bele.
2023. aug. 31. 16:53
4/12 anonim válasza:
Megmondtuk az előző három kérdésednél is, hogy epic fail lesz ez a befőzés, de kérlek, ne gyere ide panaszkodni, miután lepenészedett minden :D
5/12 anonim válasza:
Tartósítószer nélkül csak úgy fog sikerülni ha minden gyümölcs hibamentes és cukrot használsz és dunsztolod a steril üvegekben
6/12 anonim válasza:
Mert egy pici hiba rajta megrohaszthatja az egész üveget
7/12 anonim válasza:
6: a befőzés szó melyik részét nem érted? Sztem a "főzés"-t.
10/12 anonim válasza:
Nem szeretik a befőttben a héját ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!