Miért van az, hogy a két celofán közé kell tenni a tartósítót befőzésnél?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 20:51
1/1 anonim válasza:
Mert valaki kitalálta ezt a hülyeséget.
HA tisztán dolgozol és nem romlott, állott alapanyagokból, akkor teljesen fölösleges mindenféle tartósítószer.
De ha a két celofán közé teszik, akkor legalább az eltett ételbe sem kerül belöle, ugyanaz, mintha nem használnának semmit - és így legalább nem ártalmas, ellentében azzal, amikor az élelmiszerbe keverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!