Lekvárnál mi a szerepe a befőttes üvegre tett celofánnak? Nem jobb a csavaros tető?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 08:03
1/4 anonim válasza:
Amikor a celofánt "kitalálták" erre a célra, akkor még nem voltak csavaros tetejü üvegek.
2/4 anonim válasza:
Igen, mióta ismerik a csavaros fedővel való tökéletes zárást, a celofán feleslegessé vált. Bár vannak, akik ragaszkodnak a celofánhoz, mert nem akarják a fedőt újítani. /Az üveg túlél, de a fedő tönkre megy: kicsorbul a nyitásnál, rozsdásodik.../ Vannak, akik a fedél alá tesznek celofánt, a tökéletes zárás érdekében. Én sem vettem egy pici lyukat a tetőn, meg is romlott a befőtt, mire sorra került:(
3/4 anonim válasza:
Celofán a csavaros tető alatt csak hibalehetőség ugyanis ha összegyűrödik akkor nem tudod légmentesen lezárni és ergó megromlik a lekvárod.
4/4 anonim válasza:
Nejem csak bio-t rak el.Nagyon fontos ,hogy ne müa. tető legyen.1 baci bejut vége az egésznek.a tető legyen nagyon ép ,hibátlan.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!