Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hagyományos vagy görgős...

Hagyományos vagy görgős sodrófa a jobb?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:

The original is ALWAYS best :)


A görgős sodrófának nagyobb a nyomatéka, legalábbis így vettem észre.

2012. dec. 20. 03:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
Szerintem is jobb a hagyományos.
2012. dec. 20. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a görgős nem vált be. Sokkal nehezebb vele kinyujtani a tésztát.
2012. dec. 20. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

A görgösnek igen nagy hátránya, hogy nem lehet vele a tepsibe tenni a tésztát, mert "legörög" róla...


Meg szerintem nehezebb is vele nyújtani a tésztát, és elég hamar eltörik benne a forgótengely.

2012. dec. 20. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

más a nyújtófa és más a sodrófa. a nyústó a kétfüles rövid,amivel nagyobb erővel kinyústjuk a tésztát.

a sodrófa a hosszú keskeny, amivel a tésztalapokat vékonyra kisodorjuk, metélt, kocka, ...stb, amit általában fazonra vágva megszárítunk és később főzünk ki.

persze frissen a legfinomabb, mint minden.

Vagyis ha nyújtásról van szó, én a hagyományosra szavazok, mivel lövésem sincs milyen a görgős XD)

De én hagyományőrző vagyok, így szoktam meg, lehet, hogy a modernizáció már rég lepipált:)

2012. dec. 20. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Látjátok, a gépelésem sem tökéletes XD. bocsi.
2012. dec. 20. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!