Hogyan jobb a palacsinta tésztája? Fakanállal, hagyományos módszerrel összekeverve, vagy esteleg turmixgéppel összeturmixolva?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 13:03
1/8 bánomisén válasza:
Fakanállal, mert akkor keverés közben látod, hogy mennyire sűrű vagy híg, és könnyebben tudod korrigálni.
2/8 anonim válasza:
Mi turmixgépben szoktuk, ha esetleg nem jó a sűrűsége azt utólag szoktam javítani. Eddig mindig jól sikerült. :)
3/8 anonim válasza:
Turmix gépben mert csómó mentesre keveri. Keverés közben látom,hogy milyen sürü és mi kell még hozzá..
4/8 anonim válasza:
Szia.
Én kézi habverővel szoktam. Igy nem lesz csomós,látod az állagát. Nekem ez jött be.
5/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ugyanolyan lesz így is, úgy is.
7/8 anonim válasza:
Turmix, sokkal egyszerubb, s igy is leeht higitani, vagy suriteni pl.
8/8 anonim válasza:
én is kézi habverővel szoktam,mindig jó volt még eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!