Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pác vadashoz: olajos-mustáros,...

Pác vadashoz: olajos-mustáros, vagy ecetes zöldséges lé? Melyik a jobb? Szeletben vagy egészben?

Figyelt kérdés
Mind a két fajtát olvastam, de nem tudom eldönteni,melyik lenne jobb. Fehérpecsenyét vettem.

2011. nov. 4. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
olajos mustáros. Szeletben
2011. nov. 4. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

olajs mustáros, és szerintem is szeletelve

A pác/husi mellé dobhatsz babérlevelet, borókabogyót és fokhagymát is.

2011. nov. 4. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 doboszoli ***** válasza:
Csatlakozom!
2011. nov. 4. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

én a másik véglet vagyok:) egyben beleteszem a húst,abba a fazékba, amiben, majd másnap megfőzöm. sok finom s sárgarépát, gyökeret, egy darabka zellert teszek mellé,borókabogyót, babért, szemesborsot, hagymát, fokhagymát, sót, egy ek. ecetet. ebben teszem fel főni.

ha teljesen omlós, puha a hús ( a nagyobbik húsvilla is könnyen átmegy rajta ) kiemelem és pihentetem, utána szeletelem.

közben a maradék főtt zöldséget botmixerrel pépesítem.

két kanál cukrot karamellizálok, kis vízzel feloldom és azt is a zöldséghez teszem.

utána lisztes-tejfölös habarással besűrítem. ekkor kerül még bele mustár, citromlé, ha kell még egy kis cukor, hogy igazán finom pikáns legyen a vadasmártás.

ebbe teszem vissza a felszelt főtt marhahúst, és melegen tartom.

ekkorra már általában a zsömlegombóc is elkészül, és tálaláskor még teszek az asztalra plusz tejfölt is, ha valakinek még kellene a tetejére.

2011. nov. 4. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 4. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
ecetes
2011. nov. 4. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!