Sütikbe zsírt vagy margarint? Melyik jobb?
tapasztalatom szerint a tészta íze vajjal a legfinomabb.de sokszor készítettem már almáspitét margarinnal, vagy fele margarin fele zsír megoldással is.
sőt tiszta zsírral is, mint régen anyukám, de úgy nekem nem ízlik annyira.tény, hogy sokkal omlósabb zsírral a tészta, mint vajjal vagy margarinnal, mivel eleve 100 % zsírt adunk hozzá.
a legjobb, ha kipróbálod így is úgy is, és majd eldől melyik ízlik jobban.
sok sikert.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
(A recept 25 dkg margarint vagy 15 dkg zsírt ír)
Eddig Én is csak kocka margarinnal készítettem az almást (más recepttel) ezért kérdeztem.
20.31.
Jó ízű ételt,főleg pörkölteket,tokányokat,sülteket csak zsírral lehet főzni! Ma már a táplálkozás tudósok is rájöttek,hogy sokkal egészségesebb,mint az olaj.
A kérdésre:
A linzerek sokkal jobbak,és könnyebbek,ha zsírral készülnek. Ehhez vagy sótlan,kisütött disznózsír
kell,vagy libazsír. A libazsírból 5 dk-val kevesebb kell,mint a disznóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!