Gordon Ramsey, vagy Jammie Oliver a jobb? Valóban olyan jól tudnak főzni, vagy talán túl sok pénzük van? Te tudsz náluk jobb szakácsot?
egyikük főztjét sem kóstoltam sajnos
mint showman mindkettő jó fej, amit a tévében főznek gusztusos, mást nem tudok mondani
Én mind a kettőért odáig vagyok :)
Jamie kajáit szoktam is itthon próbálgatni,isteni finomak. :)
Gordonnak a stílusa jobban bejön mint a főztje,de érti a dolgát.
Egyszer szívesen megkóstolnám amit csinálnak :)
Jobb szakács? Hú szerintem Hiroyuki Sakai fantasztikus plusz szerintem Heston Blumenthalt is sokan a világ egyik legjobb szakácsának tartanak.
Személy szerint Oliver a kedvencem, nekem tetszik, hogy kiáll olyan dolgok mellett is, ami a legtöbb embert nem is érdekli (gyerekek étkeztetése, állatvédelem stb.)
Heston Blumental- mellette dolgoznék 1 napot szivesen.
Azt viszont ugye tudjátok,hogy ezknek az emberknek a főztjéböl csak a család tagok iletve a bennfetesek ehetnek. Mert ha elmész az nevükkel fémjelzet étteremben nem ők főznek az a vendégnek hanem az ő megbizott séfjeik.
Hestontol,Jammitöl, Gordontol is csináltam már meg receptet jók voltak :
De ha választani kellene akkor Heston ételeit szeretném Gordon stilusban..
Heston nekem túl modern)
Gordonnak meg a stílusa miatt meg se nézem a műsorait, bár egy-kettőt már láttam, hát kicsit fellengzős kaják.
Jamie ugyebár egy családapa, egy egyszerűbb fickó és ennélfogva nekem jobban megnyeri a tetszésem. Kajáit már főztem, sütöttem, minden klappolt, mind ízlett.
Nigella műveibe is belekóstolnék...
Milyen érdekes, hogy ezek a szakácsok mind britek, az ottani kaja viszont borzalmas. A legtöbb átlagember zacskós és mirelit kajákon él, néha pedig eszik egy kis fish and chipset..
Szerintem Gordon Ramsay-t érdemesebb jobban tisztelni.
Nagyon káromkodós,de van két olyan sorozata is ami arról szól,hogy csőd szélére került éttermeket és hoteleket segít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!