Többféle receptet olvastam a csontlé készítéséhez és nem tudom hogy miben különbözik vagy hogy mitől jobb (? )
Figyelt kérdés
egyiket sütőbe előtte zsírjára pirítják, másik szerint meg mint a húslevest tegyük fel hideg vízben főni2012. szept. 10. 16:06
1/3 anonim válasza:
Nem tudom pontosan és nem akarok hülyeséget mondani de sztem az a jó ami úgy csinálja mint a húslevest. Ugyanis ha elősütöd akkor elm nem főnek bele a fízbe az ízei
2/3 anonim válasza:
Én is főzni raknám fel, alaposan bezöldségelve, mindent-bele-ami van! jelszóval, hogy az alaplének valóban fincsi íze legyen.
Az egy más dolog, hogy amikor már leszűröm azért, hogy ha meghűlt, betegyem a fagyasztóba, az összes zöldséget kiszedném belőle és frissen bezabálnám.
3/3 doboszoli válasza:
Minden nélkül főzném, hideg vízzel indítva, mint a húslevest.
A fűszert, majd a kész ételbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!