A kávétej (szín) től finomabb a kávé? Jobb, mint sima tejjel?
semmiben nem különbözik a tejtől
csak rá van írva hogy tejszín , de köze nincs hozzá
tudom , mivel tejüzemben dolgozom ...
szóval igyad tejjel
de az már tejeskávé
idd feketén azt kész
Különbözik igen. Lehet h a sz.ar minőségű az "csak tej" de a jó az tényleg tejszín és én imádom vele a kávét.
DE ha igazán jót akarsz inni akkor egy lehelletnyi likőr v viszki
Hiába dolgozol tejüzemben, lövésed sincs róla...
a kávétejszín 7,5-10 % közötti tejszín, tehát minimum
duplája a zsíros tejének is a zsírtartalma, amitől nyilvánvalóan kellemesebb, lágyabb,, selymesebb a kávé, mint tejjel.
-egy másik tejes-
mégegyszer mondom tejüzemben dolgozom
nyugodtan lehet megfejteni dolgokat
de amit a 2 szememmel látok azt ne cáfoljátok meg légyszíves
7es. Olvasd már el mégegyszer 6 válaszát!! Írja h ő is tejes. Na akkor most mi van??
Am útálom azokat akik így válaszolnak h jaj én mindent tudok erről mert itt meg ott dolgozok v ez a szakmám. Most így mivel lettél különb?
nem lettem különb , csak elmondtam hogy mivel én ott dolgozom , szóval tudom mi hogy készül
sajnálom ha nem tudtok ezen túllépni
De látom a felfogó képességed az a béka segge alatt.
OLVASD MÁR EL AZ ELŐTTED VÁLASZOLÓT: ÍRJA H Ő IS OTT DOLOZIK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!