Mennyire káros a sima feketekávé az egészségre?
Figyelt kérdés
A barátom (20/F) már évek óta napi 5-6 bögre kávét megiszik, teljesen üresen (tej, cukor nélkül). Ez több, mint egy liter naponta. Ez mennyire káros, és milyen hatásai lehetnek hosszú távon? Mivel lehetne ezt csökkenteni?2011. nov. 6. 13:55
1/4 anonim válasza:
ha napi 1-et iszol, akkor egészséges, ha pedig többet, akkor halálos...
2/4 anonim válasza:
én ugyanennyit iszok. reggel főzöttet, utána pedig nescafé 3 az 1bent
3/4 anonim válasza:
Napi 3 hagyományos eszpresszó nem káros ! Napi 1liter igen még akkor is ha izesiti valamivel..
Hatásai koffein tultengés vagy akár forditva le lassitja a gondolkodást..
4/4 anonim válasza:
én megálltam 3nál, és +1 energy drinknél :/ na meg majd 2liter kólánál naponta..(lehet, kicsit függő vagyok?)
hát szerintem amúgy ha nagyon csökkenteni akarjátok(a barátod is akarja, vagy csak te?), akkor igyon 3in1-t, szerintem abban jóval kevesebb koffein van, mint egy átlagos csésze feketében....mást sajnos nem tudok javasolni, nekem is csökkentenem kéne az "adagot" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!