Mennyire káros a coca cola?
én azt hallottam h egy csomó kólába raktak vmi csirke szervet és szó szerint szét marta :O
én is éveken át CSAK azt ittam,és jó szét baszta a fogaimat :S
Nos én a cóla gyárba melóztam
Hát rengeteg benne az Iso cukor és a sav
A fogakra a legkárosabb ,kb a hegesztéssel vetekszik a cóla ivászat. Amúgy a csontokból is kioldja a kalciumot. Mi volt hogy egymást doábltuk cólával de csak ritkán ittuk. Őszintén megmondva elég káros a hosszú távú fogyasztása.
Például van benne olyan összetevő is amit a könnygázhoz használnak. A pofám marta mikor átmentem a vegyi helységen. mert ám ezeket vegyészek ütik össze a gyárba kamionnyi tartályokba. Meg emlékszem hogy van olyan oldat is benne amit szkafanderes ember önt bele a tartályba. 24 ezer literhez 5 liter. De az átmarja a betont és minden töltésnél cserélni kell a tölcsért. A belélegzése halálos lenne. Ezeket láttam indulj ki ebből.
ma 01:32
Ezt el is hinnék az emberek, ha nem létezne a Coca Cola Gyáróriások része. Feldolgozó üzemekbe már csak a szirup megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!