A Bolero italpor olyan mint a cola? Mégsem olyan káros a csapvíz?
Sziasztok!Egybe kötöttem ezt a két kérdést, mert összefügg.Szeretnék a lehetőségeimhez képest egészségesen élni és megfelelő folyadékot inni.
Sokáig azt hallottam hogy a csapvíz nem egészséges.
Most meg sok helyen írják, igyuk nyugodtan.
Most akkor hogy is van?
Illetve én személy szerint az üres víz ízét nem szeretetm, ezért szoktam bolero italport venni.
Szerintetek ez legalább annyira káros hatással van a fogakra mint a cola? Vagy ezt lehet inni literszámra naponta? Ti mit isztok hogy meglegyen a napi 2-3 liternyi folyadékbevitel?
Sok színezék, édesítő nem egészséges! Vegyél inkább szörpöt, ami magyar és nem műanyag az egész. Én a Piroskát ajánlom!
Én ásványvizet szoktam inni, hogy meglegyen a 2-3 liter...
Elmeséled nekem miért jobb a csapvíz? Hormonok és antibiotikumok is vannak a csapvízben (kimutatható)!
Ásványvízben nincsen nehézfém, ami lehet pl. a csapvízben!
Egy laborvezető (icp-ms el mértem meg)
Persze hormonok... Az emberek meg hülyék. Elvégre, hogy nem halt még ki az emberiség azon része, aki csapvizet iszik???
Az ásványvízzel meg az a gond, hogy túl sok ásványi anyag van benne, másrészről meg honnan tudja az ember, hogy nem sima csapvíz van benne? Meg még egyebek..
Olvasd el, mi van benne.
Én pl a titán-oxid nevű színezéken akadtam ki, és van benne még bőven finomság.
AMúgy én sem innám egyiket sem rendszeresen.
Az előző voltam.
Azt nem tudom,hogy szabad-e inni a csapvizet,de nálunk ihatatlan,az tuti,úgyhogy ha kötelező lenne,akkor sem tenném.A palackos víz legalább tényleg színtelen,szagtalan,íztelen...
A Bolero meg teli van mindenféle tartósítóval,színezékkel,meg hasonlókkal,nem ajánlatos hosszú távon a fogyasztása...mert lehet hogy a fogakat nem károsítja,de a szervezetedet igen.
Viszont a szörp egy jó ötlet volt,akárki írta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!