Miért káros a kismamáknak a szénhidrátban gazdag vagy a cukortartalmú ételek, italok fogyasztása?
Először is NEM RÓLAM VAN SZÓ. Egy értekezésbe csöppentem bele. Én már túlvagyok a kismamaságon. :)
Nem arra értem, hogy mértékkelvaló fogyasztás, hanem pl hogy ha az étkezések 70%-át mondjuk pékáru (kenyér, ilyesmik is) kiteszik, az miért baj? Vagy ha pl Sió rostos gyümölcslevet iszik a kismama?
Magyarázatot nem kaptam, csak ezt mondták, és ehhez ragaszkodtak. Szeretnék erről bővebben is tapasztalatokat is hallani, esetleg orvos által nektek mondott magyarázatot. Válaszaitokat előre is köszönöm!
terhesség alatt jobban kell figyelni, hogy vitaminban, ásványi anyagban gazdag változatos ételeket együnk, hogy a kisbaba megkapjon minden hasznosat a fejlődéshez - ezt egy 70%-ban szénhidrátot tartalmazó étrend nem igazán elégít ki
24h km
Mert újabban ezt találták ki az okosok! Valaki kitalál a szponzor óhajára egy elméletet, pár év múlva egy másik "tudó" bebizonyítja,hogy az elsőnek nincs igaza.
Anyáin,nagyanyáink ettek mindent,nem szedtek mindenféle bogyókat,mégis egészségesebb gyerekeket szültek,mint a mai fiatalok.
A terhes nő éljen úgy,mint azelőtt. Hacsak nincs orvosi oka a diétának.
Ugyan már! Munka mellett nem nagyon tudtam máshogy megoldani a kajálást, minthogy pékárukat ettem. Munkahelyen nem volt megoldott nyáron az étel hűtése, így meg se próbáltam bevinni házi kaját, se gyümölcsöt. Főzelékeket meg amúgy is gyűlölöm, ha tehetem, nem is főzök olyat.
Igazából pont az általam kismamaság alatt fogyasztott termékek ellen szóltak, amit nem értettem... és igazából most sem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!