Napi 1,5 liter tea nem káros?
Figyelt kérdés
Télen nagyon sok teát iszom, szinte csak azt. Mivel ezekben is van koffein, nem tudom mennyire is káros.
1,5 - 2 litert is van hogy megiszok, pickwick gyümölcsös teákat.
2011. nov. 2. 20:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem a gyümölcsteából nem sok. eleve jó a sok folyadék. Ha erőset innál pl earl greyt és egy filtert egy csészében öt percig áztatva, akkor szerintem úgy is éreznéd, mert ideges lennél tőle. Mármint ha ebből innál literszámra.
2/7 bánomisén válasza:
A fekete és a zöld teában van tein (koffein a kávéban van, a teában tein, de ugyanaz a hatása), abból nem kellene ennyit innod.
Szimpla gyümölcsteát ihatsz, amennyi beléd fér, az csak a nevében tea, hatásában nem. Gyümölcsből készül, nem a teafa leveléből.
3/7 A kérdező kommentje:
egy csésze zöldet szokok egy nap meginni álltalában. és van egy 7 dcl es kancsom, abba szokok teát csinálni, de egy ilyen kancsoba teszek 2 filtert. ugyhogy 5 filtert iszok meg egy nap.
2011. nov. 2. 20:46
4/7 bánomisén válasza:
Nem a szám a lényeg, hanem a fajtája.
Napi egy csésze zöld tea nem sok. A többi, amit megiszol, gyümölcstea?
5/7 A kérdező kommentje:
igen, pickwick gyümölcsteák. az egy csésze zöld tudom hogy nem káros, inkább tisztito és zsirégető hatásu. álltalában délben iszom, este azt sosem.
2011. nov. 2. 21:02
6/7 bánomisén válasza:
Gyümölcsteát ihatsz nyugodtan, abban nincs más, csak gyümölcs. Csak a neve tea, mert úgy kell elkészíteni, mint a teát.
7/7 anonim válasza:
én is megiszok ugyanennyit, semmi bajom nincsen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!