Melyik kuglóf sütő jobb: a hagyományos v. a szilikonos. Miért? Nekem hagyományos van.
Nekem egy ideig volt néhány szilikonos is - kaptam öket -, de idöközben visszatértem a hagyományosra.
A szilikonost csak a sütörácson lehet megtölteni a tésztával, mert nem lehet utána megemelni, nincs tartása, és igy elég macerás.
A szilikonosban a külseje nekem túl síma/fényes lesz, nincs a megszokott felülete.
Egy idö után a szilikonosba lezdett beleragadni a kuglóf, és csak mérgelödtem vele.
Hivatalosan nem szabad géppel mosni, mert utána nem lesz tapadásmentes, kézzel meg igen nehéz elmosogatni, mert nincs tartása, össze-vissza nyeklik.
Idöközben egyetlen elönyét látom, mégpedig, hogy a szekrénybe összegyürve is be lehet rakni és igy kisebb helyet foglal.
Mára már nincs egyetlen egy sem, a hagyományos fém formákban sütöm, és azóta meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!