Karácsonyra melyik beigli jobb? Mákos vagy diós?
Figyelt kérdés
karácsony2012. dec. 7. 12:01
2/15 anonim válasza:
gondolom ízlés szerint:)
Én nem szeretem egyiket se,csak a lekvárosat vagy a kakaósat:)
3/15 A kérdező kommentje:
Melyiket szokták gyakrabban? Talán a mákosat, nem?
2012. dec. 7. 12:08
4/15 anonim válasza:
mákoooooooooooooos! ... vastagon rakva szuttyogós mákkal ... isteni!!!
5/15 anonim válasza:
Diós. És csak saját. A bolti, legyen az bármilyen, akár Szamos, olyan, mint a fűrészpor. Igazán nem bonyolult elkészíteni szerintem, én jövő héten kezdem sütni, mert sokat csinálok, nálunk karácsonyozik a család (cirka 16 fő), és kapnak ajándékba is sütiket.
6/15 anonim válasza:
5-ös vagyok, persze készül mákos is, de azt csak édesapám szereti, tehát abból elég max. kettő. Diósból lesz vagy 8-10.
7/15 anonim válasza:
Általában minden családban mákos és diós is készül.
Nálunk is lesz mások is meg diós is.
8/15 anonim válasza:
Anyukáméknál régebben ha sütöttünk, mindkettőt sütöttünk. Most, hogy a párommal élünk, inkább csak diósat szoktunk, azt jobban szeretjük.
9/15 anonim válasza:
egyértelműen a mákos, mazsolával és rumos ízesítéssel.
10/15 anonim válasza:
Az anyuval sütünk együtt, mindkettőből, de több diósat, mert az jobban megy nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!