Mitől lesz omlós a diós kifli?
Hopp, most ugrott be, hogy kihagytam a tojássárgáját...
Mégsem voltam lég precíz. :o)))
Viszont attól nagy különbség nem kéne hogy legyen, de lehet, hogy rosszul gondolom...
A tészta egyébként elég zsíros volt, bár egy picit nehéz volt megformázni a kifliket (de ez biztos a tojás miatt volt).
Vagy az is lehet , hogy sokáig gyúrtad!
Én úgy szoktam csinálni, hogy amint össezáll a tészta hagyom békén, nehogy túlságosan felolvadjon a zsiradék(ki mit tesz bele)
Gyorsan formázom, és mehet is a forró sütöbe!
ha nem rég sütötted, még lehet, hogy visszapuhul!
Nem baj, majd legközelebb!:)
Hú, biztos hogy nem gyúrtam sokáig, mert még szerettem volna, de a pici lányom már így is a nadrágomat rángatta, mire kész lettem...
Az íze egyébként tökéletes!
(Csak most még mindig nem tudom, mit csináljak másképp, azt az egy db tojássárgáját leszámítva, amit kihagytam... :o)
De azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!