Szeretnék télire gyöngyhagymát berakni savanyúság formájában de még soha nem raktam be a boltban láttam Knorr savanyúság tartósítót kaprosat azzal be lehet rakni? Vagy ha valakinek van egy tuti receptje rá kérem segítsen.
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 17:20
1/4 anonim válasza:
Ha a neten rákeresel a hordós savanyúság receptre, abba pakolhatsz bármit, amit szeretnél. Mi gyöngyhagymát is szoktunk. :) Nagyon fini, és nincs vele macera. Nem kell az összes zöldséget egyszerre belerakni, hanem folyamatosan ami épp megérik.
2/4 anonim válasza:
Itt van egy pár recept.
Én az elsőt szoktam csinálni, a tárkonyost, pár perces munka az eltevés és nagyon finom.
3/4 anonim válasza:
Én régen is a kapros sav. tartósítóval tettem el minden., bár az a Szilas volt. én egy kicsit több cukorral tettem el, mint amit írt, hogy csemegésebb legyen. így tettem el a gyöngyhagymát is, de én szoktam gyöngyhagymát az uborka közé is tenni.Soha nem forrtak meg, kétévet is kibírtak, már úgy ajándékoztam el őket, és mindenki dícsérte.
Szerintem megbízhatsz a Knorrban is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. júl. 5. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!