Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csukát célszerü kifilézni...

A csukát célszerü kifilézni sütés előtt hogy ne legyen benne annyi szálka vagy van rá más mód is?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Irdalmi kell mindkét oldalát. Kb. 1- 1,5 cm-re bevagdosni.
2010. okt. 16. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
IRDALNI!
2010. okt. 16. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
be kell irdalni,de sűrűbben mint 1 cm.minél sűrűbben annál jobb
2010. okt. 27. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!