Nem akartam a kiolvadt húst visszatenni a fagyasztóba, bepácoltam,és úgy tettem a rendes hűtőbe.Ott mennyi ideig maradhat a pácban?3-4 napot kibír?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 09:24
1/8 anonim válasza:
2 napnál tovább nem hagynám bent.
2/8 anonim válasza:
Kiolvasztott húst nem ajánlott sokáig hűtőben tartani, én 1 napon belül elkészíteném.
3/8 anonim válasza:
2-3 napot simán kibír, csak érje mindenhol a pác.
4/8 anonim válasza:
Max 1 nap és használd fel, különben f0s@s lesz a vége - jobb esetben
5/8 anonim válasza:
Ha hutoben olvasztottad ki, kb 3, esetleg 4 nap ha fedi a pac. Ha szobahon akkor nagyon max 2
6/8 anonim válasza:
Ha olajban van pácolva öt napig is jó mert nem érintkezik levegővel.
Amúgy két nap.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,remélem 2-3 napot kibír az olajos pácban !!!!
2023. aug. 29. 12:55
8/8 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy milyen húsról van szó!
Egy csirkemell a pácban sem marad jó 4 napig, viszont a vadak meg a marha tovább bírják.
És a lényeg, hogy az sem mindegy, hogy milyen pác?
Olajos, savas?
A legegyszerűbb, ha sok írogatás helyett elolvasod ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!