Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elfelejtettem, hogy ma csak...

Elfelejtettem, hogy ma csak csütörtök van, és bepácoltam a húst, de csak szombat reggel sütöm meg. Eláll addig a hűtőben, vagy fagyasszam le?

Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 09:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

ne fagyaszd le, csak zárd le légmentesen, és tedd vissza a hűtőbe.


szombat reggelre igen kiváló ízű húsod lesz.

2018. júl. 26. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Beletettem egy tálba, és frissentartóval lezártam. A hűtő szerencsére jól hűt. Teljese kiment a fejemből, hogy mégis milyen nap van, aztán nem szeretném, hogy valami baja legyen.
2018. júl. 26. 09:46
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Semmi baja nem lesz.

Elvileg a pácolt hús annál jobb, minél tovább áll a pácban.

Ez marha, vagy vadhúsok esetében még 3-4 nap is lehet.

2018. júl. 26. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.😊
2018. júl. 26. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A frissentartó fólis csak akkor megoldás, ha a pác böven ellepi a húst, különben megromolhat.

Biztosabb fagyasztós zacskóba tenni a húst a páccal együtt, a zacskó száját úgy kötni össze, hogy lehetöleg nem maradjon benne levegö.

2018. júl. 26. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Így lesz a tuti. Viszont pácolt húsokat legjobb nem műanyagba, hanem üveg, vagy porcelán tálba tenni, és a tetejét folpakkal lezárni. Én direkt beszoktam pár nappal előbb pácolni, és naponta átforgatom.
2018. júl. 26. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 A kérdező kommentje:
Fagyasztós zacskóm nincs, így áttettem egy másik edénybe. Jól letakartam. Én mindig egy nappal előtte szoktam pácolni, csak most belezavarodtam a napokba😀 reméljük nagyon jó íze lesz!
2018. júl. 26. 10:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem reméljük, hanem biztosak vagyunk benne. :-)
2018. júl. 26. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen eddig dobozban éltem. Sajnálom, ha rossz napod van,és nem tudsz normálisan írni, majd kialszod. A pác meg csak annyi, hogy, fűszereket összekevertem kevés olajjal, és bedörzsöltem vele a húsokat, konkrétan nem ázik a pácban. Mindenkinek köszönöm a választ.
2018. júl. 26. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem baj, ha nem ázik a pácban csak befedi az olajos fűszer, de jót tesz, ha átforgatod néha.
2018. júl. 26. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!