Elfelejtettem, hogy ma csak csütörtök van, és bepácoltam a húst, de csak szombat reggel sütöm meg. Eláll addig a hűtőben, vagy fagyasszam le?
Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 09:39
11/16 anonim válasza:
Öntsd fel annyi olajjal, hogy ellepje a húst.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom a tanácsokat! Biztos nem lesz semmi baja.😊
2018. júl. 26. 15:46
13/16 anonim válasza:
Két napig még pác nélkül is eláll a hús egy jól hűtő hűtőben, tehát ne aggódj!:)
14/16 anonim válasza:
Na most azért tisztázzuk, hogy az a fajta olajos pác, amikor ellepi a húst, ahhoz más arányokat használunk a fűszerezéshez, és először az olajat keverjük ki fűszerekkel koncentrált módon. Amikor csak befűszerezzük a szeleteket a sütéshez, kevesebbet kell alkalmazni mindenből. Ha a kérdező ez utóbbiképpen pácolta, az utólagos felöntés nem javasolt, semmi íze nem lesz, nem fogja átjárni a fűszer. Az is jó pácolási mód, ha nem áll a fűszeres olajban, csak épp be van kenve vele és rétegekben egymásra helyezve. Így is jól átjárja, és ezért javasolt néha átforgatni.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem öntöm fel olajjal, csak épp annyi van rajta, hogy átdörzsöltem vele a húst. Délután is kicsit átforgattam, jól levan zárva. Nem hittem, hogy megromlana ilyen rövid idő alatt, de gondoltam inkább megkérdezem, biztos ami biztos.
2018. júl. 26. 16:37
16/16 zebulon66 válasza:
Szerintem így lesz tökéletes a pácido, a gyors pácok jók de nem tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!