SOS! Tegnap bepácoltam kis halakat, citrom, fokhagyma, kevés sóval, és most jön le a bőrük. Lett valami bajuk? Hűtőbe voltak. Ehetők?
Figyelt kérdés
Kis tenyérnyi kárászok, keszegek, citromos, sós, fokhagymás lébe 18 órát, és jön a bőrük le. Csak a pikkelyt kapartuk le róluk. Hűtőbe voltak. Ugye nem lett bajuk, ehetők? Sos.2012. aug. 11. 13:45
1/3 anonim válasza:
Ehető.
De máskor ne csinálj ilyet, sót tenni egy pácba öreg hiba. Meg beáztatni egy halat... nem tudom honnan szedted ezt a receptet de szerintem dobd ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés só, nyolc 15 dekás(pucolva) halra ment egyfél kiskanál só a vízbe, de abból ki is lettek szedve. Egy éjszakát álltak citromleves, fokhagymás lében, és úgy volt hogy reggel grillezzük, majd hogy délután. De Nem úgy jött össze, mert nem értek rá. Beraktuk fagyasztóba, és holnap vagy holnapután lesz grillezve. Mai 5 db-ot akkor ne is rakjuk vízbe? Főleg nem sósba?
2012. aug. 11. 22:40
3/3 anonim válasza:
Vízbe egyáltalán ne rakd, só mehet rá, de csak belülről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!