Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bepácoltam csirkemellett...

Bepácoltam csirkemellett kefires, fűszeres pácba. Panírozás előtt le kell mosni/leitatni a pácot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 26. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Panírozás előtt érdemes papírkéztörlővel letörölni róla a felesleget, különben a panír nem lesz jó rajta
2022. jún. 26. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ez nekem új, sosem panirozom a pácolt húst 🤷‍♀️
2022. jún. 26. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
#2, sokan fokhagymás tejbe áztatják a rántott húst is panírozás előtt. Próbáld ki, nagyon finom. A kérdező kicsit tovább ment, de szerintem az is finom lesz.
2022. jún. 26. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Köszi 3as legközelebb kiprobalom 🤗
2022. jún. 26. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy miközben kiveszem a szeletet a tálból (amiben pácolódott) a tál szélén lehúzom róla a felesleget.
2022. jún. 26. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ.
2022. jún. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!