Bepácoltam csirkemellett kefires, fűszeres pácba. Panírozás előtt le kell mosni/leitatni a pácot?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 10:29
1/6 anonim válasza:
Panírozás előtt érdemes papírkéztörlővel letörölni róla a felesleget, különben a panír nem lesz jó rajta
2/6 anonim válasza:
Ez nekem új, sosem panirozom a pácolt húst 🤷♀️
3/6 anonim válasza:
#2, sokan fokhagymás tejbe áztatják a rántott húst is panírozás előtt. Próbáld ki, nagyon finom. A kérdező kicsit tovább ment, de szerintem az is finom lesz.
4/6 anonim válasza:
Köszi 3as legközelebb kiprobalom 🤗
5/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy miközben kiveszem a szeletet a tálból (amiben pácolódott) a tál szélén lehúzom róla a felesleget.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ.
2022. jún. 28. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!