Ha egy íztelen, halványsárga lét szeretnél kapni, akkor igen, egyébként nem ajánlott. Vagy legalább keverd a dolgokat, akár úgy is, hogy sertés- vagy marhacsonttal turbózod.
2022. márc. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
2/17 anonim válasza:
Igen.
2022. márc. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
3/17 anonim válasza:
Nem a legjobb abból.Szaftosabb húsból lesz finom és szép sárga színe.
Csikecombból például finom lesz.1-es jól írta a marha és sertéscsontot.
2022. márc. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
4/17 anonim válasza:
Elnézést, én miért lettem le szavazva? (2), én szoktam belőle, és ugyanolyan finom. Ezek szerint varázsló vagyok? Miért ne lehetne belőle?
2022. márc. 29. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
5/17 anonim válasza:
4. Persze hogy lehet, csak nem les olyan finom, mintha a többi alkatrésze is belefőtt volna.
2022. márc. 29. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
6/17 anonim válasza:
Lehet hát. Mivel nálunk semmi más hús nem fogy, én is csak abból szoktam csinálni. Nyilván ízlés kérdése, de mi nagyon szeretjük.
2022. márc. 29. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
7/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Persze nem lesz olyan az íze mint egy hagyományos levesnek, de meg lehet csinálni finomra.
És egy tipp: Keress egy kutyás ismerőst, aki ad csontos csirkehúst a kutyának, és beszéld meg vele, hogy te főzöl belőle húslevest, és utána visszaadod a húst. Így finomabb lesz a leves, és nem vész kárba a hús sem.
2022. márc. 29. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
8/17 anonim válasza:
Csirkemell FILÉRE gondolsz, kérdező?
Mert abból tényleg csak átlátszó, íztelen lé lesz.
A leves ízéhez kell a csont, a bőr, és az egyéb zsíros-inas részek. Abból fő ki a jó íz. Nem véletlen, hogy a jó tyúkhúsleves gyak. egész tyúkból készül.
2022. márc. 29. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
9/17 anonim válasza:
rakd bele a csontosat is az izeert, meg a mellet is es azt eheted. a csonotsat meg kidobod
2022. márc. 29. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
10/17 anonim válasza:
Miért nem veszel csontos csirkemellet, combot?
A filéből én nem szoktam klasszikus húslevest csinálni, de pld. tárkonyos vagy más ragu levesekbe aprítva igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!