Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Luxus (pazarlás) -e csak...

Luxus (pazarlás) -e csak csirkemellel húslevest főzni? Vagy legyen inkább csak zöldségleves, és valamilyen módszerrel megsütni a csmelleket?

Figyelt kérdés
Zöldségek és csirkemellek - ből leves
2019. dec. 23. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ha megengedheted magadnak, akkor nem pazarlás, viszont ízre közel sem lesz olyan így, mintha más is kerülne bele.
2019. dec. 23. 21:16
 2/5 mustafa33 ***** válasza:
91%
Lehet, ha tellik rá, de nem érdemes. Silány az íze.
2019. dec. 23. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi rengetegszer csak csirkemellbol fozzuk a levest.

Nem zsiros meg cafatos a leves. A gyerekek nem szeretik a tobbi husnak az izet a levesben

2019. dec. 24. 00:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Végül mégsem húsleves lett (az ízhiány miatt, amit írt valaki) - hanem egy jó zöldségleves, és egy tepsis csmelles dolog (bacon szalonna, csmell szeletek sózva-borsozva, tejföl, ismét bacon, keménysajt reszelve. Én nem alufóliával takarom le a tepsit, hanem sütőzacskóval - és nem ragad beée a sajtba (meglepődve tapasztaltam, amikor először alkalmaztam ezt a módot) - ffi 62
2019. dec. 24. 02:02
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Én általában abból készítek húslevest. Méghozzá úgy, hogy veszek egy nagy nagy csontos csirkemellet, még nyersen levágom róla (egészben) a hús nagy részét, azt félreteszem, mert valamikor majd kirántom, vagy jó lesz valamihez. A mellcsontot meg a bőrivel amin azért maradt egy kicsi husi, az megy a levesbe. Néha egyéb,husival kiegészitve. Talán kicsit lájtos igy, nem túl zsíros leves, de fimom, elég ízt ad neki. Mi szeretjük.
2019. dec. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!