Hogy a rákba csinálják egyesek, hogy néhány spricc olajon röhögve megsütnek még hússzeletet is?
Figyelt kérdés
Én meg 10-20 gramm zsíron is örülök ha nem rontom el... pedig teflonos, márványos cuccok vannak...2023. júl. 3. 11:58
11/11 anonim válasza:
Az eddigiek mellé még egy szempont. Sokan ott rontják el, hogy a serpenyőbe teszik a húst, és fél perc múlva már fordítani akarják, nehogy odaégjen. Ilyenkor sokszor ráragadnak az edényre a rostok, de ha vársz pár percet (és elég forró a serpenyő), akkor szép kéreg képződik, és elválik az edénytől a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!