Lesz baja a füstölt szalonnának ha néhány óráig a meleg autóban hagyom?
Figyelt kérdés
Valakinek ígértem szalonnát, de csak úgy tudom eljuttatni hozzá, hogy berakom az autómba és munka után elviszem neki.
Lehet baja a meleg, felforrósodott kocsiban?
2022. máj. 19. 08:31
1/14 anonim válasza:
Igen, lehet, sot eleg valoszinu hogy megromlik. Tedd bele hutotaskaba 1-2 jegakkuval es vidd be magaddal a munkahelyedre hogy legalabb ne a napon alljon. Talan kibirja delutanig.
4/14 anonim válasza:
Füstölt szalonnának (ha nem főtt, tehát nyers füstölt kenyér szalonna, kolozsvári stb)nem lesz baja a melegben pár óráig. Max megolvad egy kicsit es összezsíroz valamit . Csomagold be úgy hogy ne zsírozzon össze semmit. Ha főtt füstölt pl császár akkor megromolhat.
5/14 anonim válasza:
Megromlani talán nem fog, de nem lesz kellemes állaga, szóval egy hűtőtáska nem ártana.
6/14 anonim válasza:
A füstölt szalonna nem romlik meg, max kiolvad a zsírja. Nyilván ez sem cél, de minek tudálékoskodik, aki még nem látott szalonnát közelről.
7/14 anonim válasza:
Attól függ hogy igazi házi füstölt, vagy bolti, füstöltnek mondott, valójában füst ízű pácban áztatott cuccról van szó.
8/14 anonim válasza:
6. Azért a füstölt szalonna is megtud avasodni, persze az is igaz hogy nem pár óra alatt.
9/14 anonim válasza:
8 igen, mint minden amiben zsír van. Én sem úgy gondoltam, hogy füst után mindörökké jó lesz.
7 azt nem is nevezném füstöltnek. Egyszer szívattak meg olyannal. Hozták, hogy süssük meg, csak épp a füstaroma nem úgy viselkedett a tűzön, mint az eredeti füstölt szalonna. Valami ehetetlen lett.
10/14 anonim válasza:
6. "A füstölt szalonna nem romlik meg, max kiolvad a zsírja."
Na, erre írtam az avasodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!