Néhány óra hosszat főztem a babot - igaz nem sok vízben, és még mindig kemény (pedig áztattam egy napig előtte). Főzzem még tovább, vagy már csak rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 08:21
1/4 anonim válasza:
Egyszer én is jártam így sárgaborsóval. Ez már nem fog megfőni, öntsd ki. Talán régi volt, vagy nem tudom.
Olvastam, hogy szódabikarbónát kell ilyenkor hozzáönteni, nekem az se segített, csak romlott halszaga lett a kajának tőle.
2/4 anonim válasza:
Milyen fajta bab?
Nagy lángon forraltad, vagy lassú tűzön, gyöngyözve?
A vízbe tettél még valamit a babon kívül?
Az 1 nap áztatás túl sok, 6-7 óra bőven elég. Minél tovább áztatják, annál jobban elkezd keményedni.
3/4 anonim válasza:
Elmesz a boltba, lathatod a csomagolason, hogy 10-fele helyrol van bab a csomagban.
Keverik a szart a joval, aztan ez lesz a vege.
Selejt termek, magas aron.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Nem öntöm ki, mert nem csak bab...hanem chilis bab (van benne darálthús is...és) jó íze van. Szerintem tegnap óta puhult egy kicsit még a hűtőben. Nem tudom, a bab mikor számít réginek, de már biztosan van 1 éve, amikor vettem.
2021. okt. 25. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!