Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kovászos uborka készítéskor...

Kovászos uborka készítéskor ki kell-e rakni a tűző napra,vagy elég melegvízzel fölönteni és árnyékos helyén is lehet??

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
:D
2023. júl. 3. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindketto jo. En mindig hideg vizzel csinalom. Arnyekban lehet egyel tobb map, napon kevesebb. De mindig jo
2023. júl. 3. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az erjedés(fermentáció) a légyeg. Nem kell hozzá nap. 25-27 fokon optimális.
2023. júl. 9. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim válasza:
Ez engem is érdekel mikor van kész honnét tudom ?
2023. júl. 10. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

Javaslom az ízlelés útján történő megfelelősség ellenőrzést. :D

De azt is mondhattam volna, hogy kóstold meg vazze!

2023. júl. 10. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!