Kovászos uborka készítéskor ki kell-e rakni a tűző napra,vagy elég melegvízzel fölönteni és árnyékos helyén is lehet??
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 08:17
12/15 anonim válasza:
Mindketto jo. En mindig hideg vizzel csinalom. Arnyekban lehet egyel tobb map, napon kevesebb. De mindig jo
13/15 anonim válasza:
Az erjedés(fermentáció) a légyeg. Nem kell hozzá nap. 25-27 fokon optimális.
14/15 anonim válasza:
Ez engem is érdekel mikor van kész honnét tudom ?
15/15 anonim válasza:
Javaslom az ízlelés útján történő megfelelősség ellenőrzést. :D
De azt is mondhattam volna, hogy kóstold meg vazze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!