Pro Patria kérdése:
Hogyan lehet rozsdavörösre sütni egy karajt vagy oldalast?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 23:15
1/8 anonim válasza:
Mézes paradicsompürével kenegesd!Vigyázz meg ne égjen!
2/8 anonim válasza:
Én simán a saját zsírjával locsolgatva sütöm ropogós pirosra.
3/8 anonim válasza:
A húst elöször lisztezd meg minden oldalán és úgy kezdd el sütni.
4/8 anonim válasza:
szia! a borókabogyó nagyon jó szolgálatot tesz a húsok
pirosra sütésekor. vagy 40 éve használom, 4-5 szem kell
egy serpenyő vagy tepsi húshoz. akinek nem ízlik,sütés után kidobja.gyógynövényboltban kapni, ami nagyon sokáig elég.
üdv.
5/8 Kriszti83 válasza:
Pici mézet ketchuppal összekeversz, azzal kened be a húst.
6/8 anonim válasza:
Jók az előzők is, de pl. egy hagyományos ízesítésű oldalast tuti nem kenegetnék mézzel. Önts alá (még sütés előtt) lecsót, vagy natúr paradicsom levet, vagy tegyél mellé kis par.pürét, és sütés közben ezzel locsold. Ha az elején jól belocsolod, és utána mégegyszer, rendben lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 13. 17:32
8/8 anonim válasza:
Méz és sör egyvelegével locsolgatnám :-)...nyámmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!