Az oldalast süthetem vajon?
Figyelt kérdés
Nincs itthon olaj és már kiolvasztottam a husit.2011. aug. 21. 10:49
1/7 anonim válasza:
Inkább zsír kéne hozzá. Azt később meg eheted kenyérre kenve pecsenyezsírként. Legalábbis mi így csináljuk. De vajjal biztos furcsa lesz.
2/7 anonim válasza:
Az oldalashoz nem kell hozzáadott zsiradék, olaj főleg nem. Tedd edénybe, és nagy lángon mindkét oldalára süss barna kérget. Ha kész, tégy alá fél deci vizet, és fóliázd le. Saját zsirjában fog megsülni. Kb l óra múlva vedd le a fóliát, és süsd el a vizet, ha van alatta. Sóval, fokhagymával, borssal fűszerezheted.
3/7 anonim válasza:
Egy keves vizet tegyel ala, hiszen az oldalas mar eleve zsiros, s igy a sajat zsirjaban fog sulni!
5/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és fincsi porhanyós lett!Próbáljátok ki!
2011. aug. 22. 08:01
6/7 anonim válasza:
így születnek új receptek:))bátor voltál, hogy a tanácsok ellenére mégis nekiálltál, de,ha finom lett, akkor
gratulálok.eddig csak sültcsirkét hallottam vajjal kenegetve sütni, de valójában nem kóstoltam.
lehet, hogy itt az ideje:))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Valóban jó lett!És nem volt az a "nehéz" érzés ebéd után. :)
2011. aug. 22. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!