Miért áll össze és lesz ragacsos a fokhagymasó?
Figyelt kérdés
Kibontás után tudom használni, aztán utána már többet nem is mert összeáll egy tömbbé, ami ragacsos is így már nem lehet szétmorzsolni sem újra...#só #fokhagymasó
2023. máj. 18. 23:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem a párás levegő miatt. Vegyél fokhagymaport vagy -granulátumot, azok talán nem olyan érzékenyek a párára.
2/7 anonim válasza:
Gondolom a fokhagyma és valóban, a pára miatt. Esetleg tárold fedetlenül. Egyébként minden jó natúr só is összeáll, amiben nincs csomósodásgátló adalék.
3/7 A nagy Levin válasza:
Tárold jól záródó (pl. üveg) tartóban, és főzéskor csak addig legyen nyitva, amíg szükséges.
4/7 anonim válasza:
Fokhagymapor amúgy is nagyon érzékeny a pàrára.
Biztos hogy attól lett ilyen.
5/7 anonim válasza:
Tegyél mellé egy kis párafelszívó zacskót, amit a cipősdobozokban használnak.
6/7 anonim válasza:
Régi trükk, hogy a sótartóba tesznek pár szem rizst. Gondolom ez a fokhagymasóra is érvényes.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbálom a tanácsokat
2023. máj. 19. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!