Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért áll össze és lesz...

Miért áll össze és lesz ragacsos a fokhagymasó?

Figyelt kérdés
Kibontás után tudom használni, aztán utána már többet nem is mert összeáll egy tömbbé, ami ragacsos is így már nem lehet szétmorzsolni sem újra...

#só #fokhagymasó
2023. máj. 18. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párás levegő miatt. Vegyél fokhagymaport vagy -granulátumot, azok talán nem olyan érzékenyek a párára.
2023. máj. 19. 01:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom a fokhagyma és valóban, a pára miatt. Esetleg tárold fedetlenül. Egyébként minden jó natúr só is összeáll, amiben nincs csomósodásgátló adalék.

[link]

2023. máj. 19. 02:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Tárold jól záródó (pl. üveg) tartóban, és főzéskor csak addig legyen nyitva, amíg szükséges.
2023. máj. 19. 04:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fokhagymapor amúgy is nagyon érzékeny a pàrára.

Biztos hogy attól lett ilyen.

2023. máj. 19. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél mellé egy kis párafelszívó zacskót, amit a cipősdobozokban használnak.
2023. máj. 19. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Régi trükk, hogy a sótartóba tesznek pár szem rizst. Gondolom ez a fokhagymasóra is érvényes.
2023. máj. 19. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbálom a tanácsokat
2023. máj. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!