Az ázsiai kajákban raknak keményítőt a ragacsoság miatt? De szoktak a húsra szódabikarbónát is? Ami puhítsa a húst?!
Figyelt kérdés
De a kettő nem üti egymást? Mármint ha keveredik a keményítő nem keményíti a húst?2022. okt. 27. 11:34
1/3 anonim válasza:
Először is tanulj meg rendesen magyarul, a helyesírásod katasztrófális!
Másodszor az ázsiai kajákba nem tesznek szódabikarbónát, ez magyar hülyeség, és mellesleg semmit sem ér.
A keményítő meg nem keményít, hanem a szószt sűríti, vagy a húson képez bundát, ahogy a magyar kajákban a liszt teszi.
A keményítő és a szódabikarbóna meg nem ütik egymás, mert nincs mivel verekedniük.
2/3 anonim válasza:
A magyar rántotthúsban a liszt keményíti a húst?
A főzelékbe tett rántástól kemény lesz a főzelék?
A kínai kaja nem egy csipketerítő, ami merev lesz a keményítőtől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!