Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ázsiai zacskós ételekben lévő...

Ázsiai zacskós ételekben lévő fűszerport hol lehetne beszerezni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem himihumi fűszerkeverék érdekel,hanem kifejezetten olyan,vagy hasonlóan jó,mint ami a boltokban a zacskós levesekben van.

2022. febr. 2. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
szerintem kb. curry.
2022. febr. 2. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__6..

nátrium glutamátot (ízfokozó) kapsz minden kínai boltban...

2022. febr. 2. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
szerintem ugyanazt nem fogod tudni megveni kulon, max magadnak tudod osszedobni. leveskocka, MSG, szaritott shitake gomba, szaritott garnela, osztrigaszosz, halszosz, ilyesmikbol
2022. febr. 2. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom melyik ízvilágra gondolsz, de Budapesten a Fővám térnél lévő Ázsia boltban elég jó választék van fűszerekből és keverékekből. Rendelni is lehet, de ha személyesen el tudsz menni, az a legjobb, hiszen akkor meg tudod szagolni, és kitalálni melyiket szeretnéd.
2022. febr. 3. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék okoskodni, de Magyarországon szerintem kb 200 féle instant ázsiai tészta és leves van forgalomban. Mond meg pontosan, melyikre vagy kiváncsi, mi van ráírva konkrétan a tasakra, és utána próbálok nézni.
2022. febr. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!