Mitől lesz a túrógombóc, könnyű ?
Figyelt kérdés
Mindig olyan keményre sikeredik, főleg másnapra lesz olyan. Lehet, hogy a búzadarát eltúlzom ? 250 g túróhoz mennyit tesztek ?2023. jan. 19. 15:34
1/15 anonim válasza:
1 ek búzadara, és fél ek liszt, 1 tojás, plusz kis tejföl
2/15 anonim válasza:
Pl. én lisztet nem is teszek egyáltalán a túrógombócba, csak zsemlemorzsát és csakis olyat amit én reszelek le. Remegős lágy a végeredmény.
4/15 A kérdező kommentje:
Na, ezt elcsesztem, krémtúrót vettem. Hát mindegy, most megpróbálom valahogy kifőzni, de elég necces.. Igaz csak magamnak kell. :)
2023. jan. 19. 17:12
5/15 anonim válasza:
Szerintem a krémtúróval éppen hogy jobb lesz.
A lényeg, hogy a massza egész lágy legyen, és a grízböl kevés legyen benne, inkább lisztet adj bele, ha kell.
6/15 A kérdező kommentje:
Hát én grizzel próbáltam sűríteni, mert olyan, mint a tejföl. Meglátjuk mi lesz belőle.
2023. jan. 19. 17:38
7/15 anonim válasza:
Szódabikarbona kisebb kanalnyi pluszba .
8/15 anonim válasza:
Á, múltkor én is belenyúltam ebbe a krémes túró nevű hányásba, épp túrógombóc lett volna. Olyan volt mint egy nokedlitészta, na azt gombócold ki... Egyetlen opció volt, búzadara még, még és még. Hát röhögtük is, mikor kihűlt, hogy olyan mint a dió, evés előtt meg kell törni.
9/15 anonim válasza:
Aki búzadarával csinálja, akkor állni kell hagyni a masszát mert úgy jár a 8-as válaszoló.
10/15 A kérdező kommentje:
Frissen jó lett, nem gombóc, hanem háborús kupacok. :)
2023. jan. 19. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!