Miert van az ha a turogomboc mit csinaltam es jo lett lefagyasztottam es mikor ujra ki akartam fozni szet ment?
Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 08:21
2/8 A kérdező kommentje:
fel kg turohoz 2tojas
2015. szept. 4. 09:17
3/8 anonim válasza:
Fagyasztas utan a kiengedeskor levet eresztett es ezert esett szet
4/8 anonim válasza:
Hagytad kiolvadni főzés előtt? Ha igen, akkor itt a probléma.
5/8 A kérdező kommentje:
nem fagyosan a melg vizbe es szet jott
2015. szept. 4. 09:50
6/8 anonim válasza:
Akkor valami nincs rendben azzal a gombóccal.
1kg túró,25dkg búzadara, 2 tojássárgája,kb 50-60g cukor, csipet só, egy tasak vaníliás cukor, citrom-narancs héj-ezt összedolgozod. Majd a tojásfehérjét felvered habnak, és azzal is összedolgozod.(és igazából túró sem mindegy milyen...mostanában a fél kilós zacskós túrók olyan szárazak mint a fűrészpor, ezért nem is használhatók normálisan. Csak a 25dkgos alufóliásak vagy dobozosak közt találsz olyat amiből összeáll rendesen a gombóc)
7/8 anonim válasza:
Elősször főzd ki , és úgy fagyaszd le . Újrafelhasználás előtt a hűtőben olvaszd ki . Ne melegítsd mielőtt teljesen ki nem olvadt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!