Vasárnap lefagyasztottam 5 kis csomag csirkehúst. Tegnap valami miatt kiengedett a mélyhűtőm, így estére teljesen kiengedett benne a hús, de ma reggelre visszafagyott. Most dobhatom ki az egészet?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 07:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen gyorsan főzd meg,és utána fagyaszd le újra.
Ha így hagyod,akkor később biztosan nem lesz már jó.
2/3 anonim válasza:
Hát ha már visszafagyott, akkor szerintem kár lenne megint felolvasztani azért, hogy visszafagyaszd. Főzd meg akkor ha szükség lesz rá, és ne tárold semeddig, fogyasszátok el.
3/3 anonim válasza:
Főzd meg, ha másként nem, egy egyszerű sós főzővízben addig, amíg biztos lehetsz abban, hogy a csontig átfőtt. (megbököd,ha nem véres a kifolyó húslé, akkor ok)Így fagyaszd vissza, aztán ha aktuális lesz, szükség szerint fűszerezve már azt csinálsz vele, amit egyébként is akartál.
Az egyszer már kiolvadt, visszafagyasztott cuccnak, lesz egy jellegzetes "hűtő-szaga". Nem büdös, nem romlott, de valahogy mégsem az igazi... Így már mentettem meg én is húst, még jól is jött, mert "előfőzve" hamarabb elkészült a kaja.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!