Le lehet fagyasztani a házi készítésű túrógombócot?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 07:47
1/5 anonim válasza:
Sztem nem !Az üzletben kapható gombócokban biztosan van egy csomó olyan adalék/tartósító,ami lehetővé teszi a mélyhűtést.Én még nem próbáltam.
2/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne!!! 20 éve fagyasztok szinte mindent, még nyers tojásfehérjét is. Sőt, ősszel csinálok több kilónyi túrós-szilvás gombócokat, hogy egész télre legyen. Tálcán fagyasztm, majd ha megfagytak, zacskóba teszem őket, és így járok el a málnával, szőlővel, stb., is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megpróbálom:)
2009. ápr. 20. 20:27
4/5 anonim válasza:
Persze próbáld csak, szinte mindent le lehet fagyasztani, még a húsleves levét is ha leszűröd, vagy én pl. ha lasagnét készítek és sok lesz, a kész ételből is fagyasztok. Főzelék, sütemények, lehetne sorolni napestig. :D (az utolsó hozzászóló)
5/5 anonim válasza:
Én is mindent fagyasztok, de a túrógomboc mindig szétesik mikor kifőzom fagyasztás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!