Gulyás levesbe hagyma arány?
Leszögezem kezdő háziasszony (lány) vagyok! több receptet átnéztem az interneten.1.5-1,6 liter vízből főztem a gulyáslevest,36dkg sertés lapockából,2db hagymát vágtam apróra (aprító géppel) a leves állaga amolyan szaftos lett! nem inkább egészben, vagy negyedelve kellett volna a hagymát belerakni,? ráadásul vagy 3 gerezd fokhagymát is összepréselve tettem bele!
2db paradicsom is szét főtt benne! amolyan "lés" re szeretném! az íze tökéletes!
10. Hát én ajánlottam a vízzel hígítást és nagyon is tudok főzni. Ha te úgy gondoltad, hogy a vízzel hígítás azt jelenti, hogy a kész levesbe vizet öntesz és azt kitálalod, akkor nagyon tévúton jársz, esetleg megkockáztatom, hogy te nem tudsz főzni.
Amúgy főztél te már egyáltalán gulyás levest? Nem teljesen megfőtt pörköltet higítasz fel vízzel és teszed bele még a plusz hozzávalókat. Mondjuk a belerakott alapanyag meghatározza, hogy mennyire lehet felhígítani. 37 dkg húsból nem lehet többliternyi levest készíteni, mert ízetlen lesz.
Hogyan másképpen értelmezzem, ha a kérdező múlt időben fogalmaz.
A levese már kész van. Ahhoz írod, hogy öntsön hozzá vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!